Hatha Yoga

Hatha Yoga

Systeem dat uit het Oosten komt waarbij technieken worden aangereikt die volledig zijn aangepast aan onze leefwijze en gewoonten.
De technieken zijn zeer effectief en moeten daarom op een regelmatige en rustige wijze worden toegepast. Vanwege hun rustige opbouw zijn ze daarom uiterst geschikt voor alle leeftijden! Op een kalme en ontspannen manier kennis maken met uw mogelijkheden, waarbij concentratie en visualisatie van essentieel belang zijn. Bovendien werkt Hatha Yoga preventief.

Hatha Yoga bevordert de geestelijke gezondheid en tevens de lichamelijke gezondheid. Het streeft naar een gezonde geest in een gezond lichaam. Het zal daarom evenwicht bewerkstelligen.

Hatha Yoga betekent letterlijk: verbindingsleer. De vereniging van twee dingen; lichaam en geest, het bewuste-onbewuste, binnen-buiten etc. In de Yogaleer gaat het erom alle tegenstrijdigheden op te lossen en te verenigen. De technieken hiervoor worden u aangereikt in de yoga/meditatie en ontspanningslessen.

De lessen bestaan in hoofdzaak uit ademhalings- en lichaamsoefeningen die men ook kan verrichten om alleen een gezond lichaam te krijgen, maar veelal wordt er in de yoga therapie aan beide gewerkt; een gezonde geest in een gezond lichaam.

Door bewuster, soepeler en evenwichtiger in uw lichaam te gaan staan gaat u ook in uw dagelijkse leefwijze meer in balans komen.

Hatha Yoga

Meer informatie? Of inschrijven? Neem contact op

Laat een bericht achter

Bezoek adres

(bij voorkeur na telefonische afspraak)
Ku-Bez Atelier
Lochterstraat 3, 6012 RD Haler
Atelier 27 
Driessensstraat 27, 6015 AD Neeritter

Bel

+31 (0) 495 55 27 20

Email

Voor algemene informatie kunt u mailen naar:
info@atelier27.nl