Nieuwsbrief, september 2019

Nieuwsbrief, september 2019

augustus 27, 2019 | Nieuwsbrief

Beste Lezer,
Een nieuw seizoen breekt weer aan en wij zijn er klaar voor! Onderstaande interessante items geven u stof tot nadenken en vuur om in actie te komen. Hoop je binnenkort te mogen ontvangen voor wat betreft kunst en cultuur  in ons Atelier 27 in Neeritter of tijdens de kalme bezinningsuurtjes in het Ku-Bez Atelier in Haler. Lees vooral verder…..

START CURSUSSEN GLASATELIER
Vanaf week 37 beginnen de glas in lood cursussen van 10 weken weer en de brandschilder cursus van 5 weken. Na 10 weken kun je zelfstandig aan de slag met je eigen ontwerp, in- of outside het atelier…. Alles wordt in deze ‘spoed’ cursus uit de doeken gedaan om je eigen paneel te kunnen realiseren. Lestijden: donderdag 19.00-21.30, vrijdag 13.00-15.30 en zaterdag 9.30-12.00 uur.
Kosten € 185,00 incl. glas (A3 formaat ontwerp).
Brandschilderen € 125,00 incl. glas, pigmenten + 3 stookbeurten.

GROEPSWORKSHOP GLASAPPLICATIE
Volop bedrijvigheid tijdens de applicatie workshop die aan groepen gegeven worden. Teambuilding, vriendenclub, familiereünie, verjaardag, kennissenkring. Leuk uitje met verrassende resultaten. In samenwerking met ’t Pastorieke (overkant) nog een hapje toe. Op de website www.atelier27.nl, info en leuke voorbeelden die door jong en oud kunnen worden gemaakt. Unieke exemplaren als eyecatcher!

SCHILDEREN EN TEKENEN
In week 36 starten de twee schilder- en tekenverenigingen weer hun bezigheden en wel op de dinsdag door de portrettisten van ‘de Koppenclub’ van 19.00-22.00 uur. Daarbij wordt naar model gewerkt die de hele avond poseert. Aanmeldingen om model te zitten zijn van harte welkom!
De andere groep komt bijeen op de donderdagavond van 19.30-22.30 en zijn als ‘Itterse schilders bekend. Zij laten zich inspireren door zelf meegebrachte foto’s, onderwerpen, opdrachten en inzichten. Op beide dagen/tijdstippen is het Atelier vrij toegankelijk om een kijkje te komen nemen, info in te winnen en/of mee te doen. Van harte welkom!

OPEN MONUMENTENDAG 14 + 15 SEPT. NEERITTER
Startlocatie op de route is Atelier 27, op beide dagen geopend van 10-17 uur. Hierbij krijgt u een routebeschrijving aangereikt van de 29 monumentale locaties die op 3 verschillende wandelroutes worden bezocht en toegelicht dmv verhalen, verteld door een begeleidende gids.  Een speciaal programma is voor u samengesteld door het bezichtigen van bijzondere locaties en vertellen van historische verhalen over het dorp en zijn omgeving op de wandeling zélf (o.a. over Bokkerijders). Maar u kunt ook tijdens de middaguren terecht voor bijzondere wetenswaardigheden verteld door mevr. M. Crantzen, in Atelier 27, en al zittend een luisterend oor bieden en genieten. Reserveringen en aanmelding wandelroute (!) kunt u mailen naar ALJRUTTEN@gmail.com.  Voor verdere info:  https://www.leudal.nl/open-monumentendag

KU-BEZ ATELIER IN HALER

Start week 36 weer met haar wekelijkse (meditatieve) yoga lessen op de maandag van 19.30-20.45 uur en de yoga (flow) op de woensdag van 19.45-21.00 uur. Een pittigere variant die van de ene houding in de andere vloeit. Geen ervaring nodig, de instructies worden duidelijk overgebracht. Eerste proefles gratis! Het Ku-Bez Atelier (Kunst en Bezinning) is de voorloper van Atelier 27 Neeritter en reeds 18 jaar gevestigd op een bijzondere locatie met prachtige yogastudio. Helemaal tot jeZe(N)lf komen, dat kán.
Kosten per maand € 36,00.

Aerial yogalessen worden enkel als workshop voor groepen aangeboden. Hierbij maakt men gebruik van yoga hangdoeken die aan balken zijn bevestigd waardoor men de zwaartekracht trotseert en makkelijker in bepaalde houdingen kan komen. Leuke speelse variant op het gangbare yoga aanbod. Enkel op afspraak.
Kosten p.p. 12,50 (95 min.). 

Ku-Bez atelier | Lochterstraat 3 | 6012 RD Haler 
Atelier 27 |  Driessensstr 27 | 6015 AD ‘Itter

www.atelier27.nl   info@ku-bez.nl | Telefoonnummer: 0495-552720

Nieuwsbrief, mei 2019

Nieuwsbrief, mei 2019

mei 8, 2019 | Nieuwsbrief

Beste Lezers,

Weer boordevol nieuws, passie en talenten in deze mei-juni editie! Atelier 27 is aan zet op de nieuwe locatie Driessensstraat 27 in Neeritter! Het Ku-Bez atelier blijft in Haler de yoga flow + meditaties geven. Lees verder…..

EXPO 4-5 t/m 9-6
Lisette Smits staat deze keer in the picture met haar geweldige sieraden die een macro kosmos op micro niveau zijn! Ze bedient zich van de volgende technieken die ze tot in de puntjes beheerst: edelsmeden, emailleren, graveren en glas fusen. Waarbij de laatste techniek veelal geschilderd als dichroic glas sieraad vervaardigd wordt. Ze zal tevens een demo geven op zaterdag en zondag 4 + 5 mei tijdens de Cultuurweek Neeritter van 10.30-18.00 uur in het Atelier 27.

Ben de Bruyn leeft en werkt sinds kort in Neeritter en voordien was hij werkzaam als filmmaker en fotograaf in Kenia. Zijn schilderijen zijn pretentieus en groots. Zijn voorliefde voor dieren komt daarin goed tot uiting. In sprankelende toets spettert zijn werk van het doek!!

CULTUURWEEK NEERITTER 1 t/m 5 mei
Tijdens het weekend van 4 + 5 mei komen nog 3 bijzondere gasten aan bod in het Atelier 27.
Angèle Peeters laat haar kunst en kunde zien als keramiste. Haar beeldige bonsai schalen en raku gestookte werken inspireren eenieder die geïnteresseerd is in dit vak!
Frans Custers smeed en last zijn beelden uit ijzer. Niet alleen is hij beroepsmatig een vakman, ook zijn kunstzinnige werken mogen er wezen! Hij zal enkele buitenbeelden exposeren.
Ans van den Ende is op zondag vanaf 11.00 uur te beluisteren. Ze brengt haar bijzondere levensverhaal als zijnde blind-doof. Deze grand dame doet een boekje open over: acceptatie, waardering, beperking en mogelijkheden!

Voorts zullen tevens werken te bezichtigen zijn die door de twee schilder- en tekengroepen het ‘Schildersverdriet’ en de ‘Koppenclub’ gemaakt zijn.
Vaste expositie van glas door Babs Schaper.

NIEUW NIEUW NIEUW!!! BOEKEN RUIL KAST!!!
Als cultureel- en kunstzinnige instelling heeft het Atelier 27 tevens een maatschappelijke functie. Het idee is daarom ontstaan om er een boeken ruil kast te herbergen met tijdschriften. De sponsor, Marijke Giesberts-Verlaek voorziet deze van toppers uit de hedendaagse literatuur! De boeken zijn verkrijgbaar tijdens de openingstijden: woe/don/zat/zon van 10-16 uur. Laat het circuleren, dan hebben we er allemaal iets aan!

LANDELIJK ATELIER WEEKEND 22 + 23 JUNI
Atelier 27 doet mee aan de zomer editie van het landelijke atelier weekend. Mevr. Beppie Wong zal haar geschilderde portretten in olieverf en/of acrylverf tentoonstellen. Ze is tevens verbonden aan de portrettekenaars geheten de ‘Koppenclub’ die wekelijks naar model tekenen/schilderen in het Atelier 27. Tevens zal Babs Schaper haar glas in lood, glas applicaties en ge(brand)schildert werk tonen. De expo is te bezichtigen in het weekend van 22+23 juni van 10-17 uur

YOGA ACTIE KU-BEZ ATELIER
In de yogastudio in Haler kun je in de maanden mei-juni-juli deelnemen aan de meditatieve- of flow yoga lessen die er gegeven worden op maandag 19.30-21.45 of woensdag 19.45-21.00 uur voor € 99,00 ipv € 126,00. Deze introductieprijs voor niet-leden is enkel geldig voor max. 14 lesuren. Aanmelden kan via onderstaand (email)adres of telefoonnummer.

“Heerlijke plek om te werken, veel licht en ruimte en aandacht” Karin Strijbos Tungelroy.

Ku-Bez atelier | Lochterstraat 3 | 6012 RD Haler 
Atelier 27 |  Driessensstr 27 | 6015 AD ‘Itter

www.atelier27.nl   info@ku-bez.nl | Telefoonnummer: 0495-552720

Nieuwsbrief, maart 2019

Nieuwsbrief, maart 2019

maart 25, 2019 | Nieuwsbrief

LITERAIRE GALERIE TV LEUDAL

Op zondag 17-3 om 14 uur zal Els Bruijnen met haar programma: “De literaire galerie” drie nieuwe gasten ontvangen en wel de schrijvers Niek Bremen en Jacques Smeets. De gasten krijgen apart een spreekbeurt om over hun nieuwste verhalen en boeken te vertellen en wat hen bezield in de schilderkunst. Dit laatste laten we over aan Marianne-Bongers Ross die haar beeldende werk zal toelichten dat t/m 28/4 te bezichtigen is.

Aangezien het interview live wordt opgenomen kan er tijdens de opnames niemand meer binnen gelaten worden in de opname ruimte. Zorg dus dat je tijdig arriveert zodat je van een plekje verzekerd bent!  Toegang gratis en toegang expo is wel mogelijk!

GLASATELIER

Natuurlijk blijven de werkzaamheden in het glasatelier van Babs Schaper gestadig doorgaan. Dé plek voor glasworkshops, cursussen, brandschilderen, ontwerp en realisatie glas in lood en applicaties. Info: www.atelier27.nl.

10 Lessen glazenieren om dan eindelijk je eigen gemaakte glas-in-lood ontwerp uit te voeren en trots te zijn op het eindresultaat…! Maar voordat het zover is eerst: ontwerp maken, materiaalkennis, snijden, sjablonen, brandschilderen, kitten, solderen, zetten etc. Een scala aan begrippen die gaandeweg de revue passeren en je onder de knie zult krijgen. Instroom altijd mogelijk. Kosten 10 lessen 180,00, incl. glas A3-formaat

Glas workshops voor max. 16 personen waarbij men op een formaat van 30-30 cm een applicatie gaat aanbrengen. Leuk als groepsuitje, duur 2 ½ uur voor  € 35,00 p.p.

“Heerlijke plek om te werken, veel licht en ruimte en aandacht” Karin Strijbos Tungelroy.

YOGA HALER : KU-BEZ ATELIER

In de yogastudio in Haler worden al 15 jaar yogalessen gegeven. Hatha yoga op de maandagavond van 19.30-20.45 en op woensdagavond van 19.45-21.00 uur. Enkele plekken vrij. 1-ste Proefles gratis. Kosten per maand € 36,00.

“Heerlijke plek om te werken, veel licht en ruimte en aandacht” Karin Strijbos Tungelroy.

Ku-Bez atelier | Lochterstraat 3 | 6012 RD Haler 
Atelier 27 |  Driessensstr 27 | 6015 AD ‘Itter

www.atelier27.nl   info@ku-bez.nl | Telefoonnummer: 0495-552720

Nieuwsbrief, februari 2019

Nieuwsbrief, februari 2019

NIEUWSBRIEF ATELIER 27 NEERITTER

NIEUWSBRIEF ATELIER 27 NEERITTER

feb 6, 2019 | Nieuwsbrief

Na een succesvolle Opening en Nieuwjaarsborrel als inwijding, dit keer weer een boeiende EXPO en anders interessants.

Fotograaf Hans Nohlmanns legt op eigen wijze het stille heengaan van de gemeenschap paters en broeders vast die noodgedwongen uit hun kloostergebouw moesten vertrekken. Deze unieke documentaire is tot stand gekomen tijdens het laatste jaar van hun verblijf. “Fading away”, een beeldend verslag dat trefzeker in zw/wit is vast gelegd. 
Paul van Eijk toont als beeldend kunstenaar zijn bijzondere creaties in glasobjecten. Deze gaan een symbiose aan met ander divers materiaal zoals: steen, hout, keramiek. Op een speelse wijze word je verleid door kleur, transparantie, vorm, textuur. Laat je verwonderen! 
De expo loopt nog tot en met zondag 10-3. 
Openingstijden: woe 10-13, don 13-16, zat + zon 10-16 uur.

Zondag 17-2 zal spreekster Annelies Smeets-de Groot haar zicht vertolken over “De Muze en de Meester’. Deze boeiende vertelster verhaalt over de interactie tussen het (naakt)model en de kunstenaar. Zowel in de 1:1 setting als poseren voor de groep. Het ‘model-zitten’ is een vak apart…

Ze gaat daarnaast ook een dialoog aan met het luisterende publiek. Het geheel zal visueel getoont worden in een boeiende collage die tot stand kwam door werken van de portrettekenaars van de “Koppenclub” die gehuisvest zijn in het Atelier 27, waarbij J.P. Joosten gezorgd heeft voor de visuele fotoserie. Tijdstip 15 uur.

GLASATELIER
Natuurlijk blijven de werkzaamheden in het glasatelier van Babs Schaper gestadig doorgaan. Dé plek voor glasworkshops, cursussen, brandschilderen, ontwerp en realisatie glas in lood. Info: www.atelier27.nl.
10 Lessen glazenieren om dan eindelijk je eigen gemaakte glas-in-lood ontwerp uit te voeren en trots te zijn op het eindresultaat…! Maar voordat het zover is eerst: ontwerp maken, materiaalkennis, snijden, sjablonen, brandschilderen, kitten, solderen, zetten etc. Een scala aan begrippen die gaandeweg de revue passeren en je onder de knie zult krijgen. Instroom altijd mogelijk.

“Heerlijke plek om te werken, veel licht en ruimte en aandacht” Karin Strijbos Tungelroy.

VOORAANKONDIGING
Op zondag 17-3 zal TvLeudal dat gepresenteerd wordt door Els Bruijnen in haar Literaire Galerie drie nieuwe gasten voorstellen. De schrijvers Niek Bremen en Jacques Smeets en beeldend kunstenaar Marianne Bongers. Van de eerste is net een nieuw boek uitgebracht dat tijdens het gesprek belicht wordt. Jacques Smeets zal vanuit een heel andere hoek en scherpe kijk als voormalig rechercheur, de zaak toelichten. Schilderijen en porselein te bewonderen in de lopende expo, met een korte toelichting door de kunstenaar zelf. Tijdstip 14-16 uur

Atelier 27 Ku-Bez atelier | Lochterstraat 3 | 6012 RD Haler 
Atelier 27 |  Driessensstr 27 | 6015 AD ‘Itter

www.atelier27.nl   info@ku-bez.nl | Telefoonnummer: 0495-552720

Nieuwsbrief, mei 2018

Nieuwsbrief, mei 2018

HALERSE SCHOOL+ KU-BEZ ATELIER  apr-mei 2018

HALERSE SCHOOL+ KU-BEZ ATELIER apr-mei 2018

mei 6, 2018 | Nieuwsbrief

HALERSE SCHOOL

NUMEROLOGIE WORKSHOPS : INEKE SAMPERS

Numerologie is de wetenschap van de getallen en legt relatie tussen het moment van de geboorte en het leven dat daaruit volgt. Het kan verbazingwekkend nauwkeurige inzichten geven in je kwaliteiten, uitdagingen, levenslessen en de weg naar je missie. Het getal is de essentie van alle dingen: Pythagoras. In de drie dagdelen durende workshop ga je dieper in op : 1) je levensmissie, 2) de meester- en karmagetallen en 3) je namen.

Start woensdag 28 maart, 4 april en 18 april van 13.45-16.15. Kosten € 95,00. Info en aanmelding via Ineke: 06-19513693, contact@keyforlife.nl of Babs: 0495-552720, info@atelier27.nl.

LEZINGEN : BOUKJE PAFFEN-VEENSTRA

Boukje geeft 2 lezingen die ze als helderhorend medium heeft doorgekregen van haar gidsen. Donderdag 29 maart heeft de lezing als thema: “Meesters, heiligen en engelen”. Is een meester iemand die leeft in de goddelijke wereld en een enorme wijsheid heeft opgebouwd? Is een heilige misschien een overledene die in de hoogste regionen leeft en mensen op aarde helpt met kracht en adviezen? Gedurende de lezing zullen ook enkele vragen van aanwezigen aan bod komen en is er gelegenheid tot uitwisseling.

De volgende lezing wordt gehouden op donderdag 31 mei en heeft als thema: “Het fluïde koord”. Wat is dit en welke taak heeft het? Wat gebeurt er wanneer het fluïdekoord plotseling wordt verbroken? Is er genezing mogelijk via het fluïdekoord? Verder wordt er ook aandacht besteed aan ‘de ziel’ en ‘de geest’. Wat is eigenlijk het verschil tussen deze twee? En tot slot: wanneer ben je er klaar voor om op een nieuw pad te lopen, wanneer kun je zeggen dat je het verleden hebt afgesloten?

Info en aanmeldingen via Boukje: 06-54220896, boukjeveenstra@hotmail.com of Babs: 0495-552720, info@atelier27.nl.  Kosten per lezing € 10,00. Tijd: 19.30-22.00 uur. Open vanaf 19.00 uur

VERHALENVERTELLER : META VAN APPEVEN

Verhalen bestaan al zolang de mens kan praten. Ze waren vroeger de enige manier om kennis over te dragen. Verhalen bevatten een wijsheid die mensen tussen de regels door herkennen en ze herinnert hen aan hun sluimerende inzichten. Als je luistert naar een verhaal gaat er een magische wereld open. Het is alsof je deel uitmaakt van het verhaal, ze inspireren, bieden troost of laten ons lachen. Meta vertelt over verre streken en (humoristische) levenslessen. Aan kracht hebben verhalen niets verloren. Ze zijn van alle tijden en van alle leeftijden!

Woensdag 25 april is er een kindervoorstelling voor kinderen van 6-11 jaar. Meta vertelt een avontuurlijk Caribisch sprookje over een heks in de jungle; “Roby Food Jungle”. Aansluitend is er een leuke tekenopdracht waarbij je het verhaal illustratief mag vormgeven. Tijd: 14.00-16.00 Kosten € 7,50.

Woensdag 2 mei is er een volwassen voorstelling en vooral ook bedoeld voor de rijpere leeftijden!! Ze zal in het dialect een verhaal vertellen met als titel: “De Woeste Wilde Vrouw”. Hier worden humor en diepgang met elkaar afgewisseld in dit wereldsprookje. Ook mannen zijn van harte welkom! Tijd: 14.00-16.00 uur. Kosten € 7,50.

Info en aanmeldingen bij Babs: 0495-552720 of info@atelier27.nl.

GLAS-IN-LOOD

Cursus van 10 lessen: je eigen glas-in-lood paneeltje maken, dan kan! Van ontwerp tot inkitten, gebrandschilderd en gepatineerd?? Van A-Z wegwijs gemaakt met deze eeuwenoude, bewerkelijke en ambachtelijke techniek. Zie ook wekelijks de FB-pagina van Atelier 27 met leuke voorbeelden van cursisten! Instroom altijd mogelijk!

Lestijden dinsdag 19.00-21.30, woensdag- en zaterdagochtend van 9.30-12.00 uur, donderdagmiddag 13.00-15.30. Kosten € 150,00 (met glas A3-tje).

TEKENEN/SCHILDEREN

 Op dinsdagavond  van 19-22 uur huist de “Koppenclub” in Atelier 27. Dit zijn gemotiveerde portret tekenaars/schilders die iedere week naar levend model hun kunsten verfijnen. Voor eenieder die ook graag zou willen meedoen is instroom ten alle tijden mogelijk. Geen les, feedback vanuit de groep. Het is ook mogelijk om incidenteel mee te doen. Kosten € 5,00. Info en aanmelden: Babs: 0495-552720 of info@atelier27.nl

Op donderdagavondvan 19-22 uur zijn de leden van het “Schildersverdriet” present. Dit zijn ook enkele enthousiastelingen die al jarenlang samen komen om te tekenen/schilderen naar eigen inzichten. Gewoon lekker aan de slag met verf en/of tekenmateriaal. Geïnteresseerden zijn ook hier van harte welkom! Info en aanmelden: Babs: 0495-552720 of info@atelier27.nl.

ITTERSE CULTUURWEEK

Van 30 april t/m 6 mei is er weer een hele week cultuur snuiven in Neeritter. Dit cultuurfeest is opgebouwd rondom 5 mei om vrijheid, kunst en cultuur te vieren. Op donderdagavond 3 mei zal ik een korte presentatie houden tijdens de “Plaatjes met Praatjes”. In 5-10 min. vertelt iemand zijn verhaal aan de hand van getoonde plaatjes. Dit kan van serieus tot lachwekkend zijn. Locatie in de “Sjöttegaffel” te Neeritter. Op zondag 6 mei is er een kunstroute uitgestippeld door het oude gedeelte van Neeritter met bijzondere locaties en bezienswaardig-heden. Dit zal het 5-de jaar worden dat ik enkele werken zal exposeren in de tuin van de familie Rutten. Ook zal er werk tentoongesteld worden op de route van het Schildersverdriet die wekelijks bijeenkomen op donderdagavond in Atelier 27.  Zeer de moeite waard om even langs te komen….

KU-BEZ ATELIER

(HATHA) YOGA, AERIAL YOGA, FLOW YOGA EN MEDITATIE

Op de locatie van het Ku-Bez atelier (woonboerderij) kun je terecht voor yoga en meditatielessen. In de rustige sfeer van een verbouwde koeienstal kun je in alle rust en stilte tot jezelf komen tijdens het steeds afwisselend programma. Sinds 15 jaar geef ik yoga en meditatielessen aan groepen, jong en oud. Vanaf 9 april start er weer een nieuwe cyclus in de meditatie. Deze 8 lessen zal steeds een ander thema als uitgangspunt hebben, na de vorige cyclus die gewijd waren aan de mentale NLP technieken. Je concentratie, ademhaling en welzijn zal beslist bevorderd worden na iedere sessie. Er worden ook lessen in Ell en Horn gegeven op dinsdag en vrijdagochtend van 11-12 uur. Instroom is altijd mogelijk, 1 gratis proefles.

Info en aanmelding bij Babs: 0495-552720 of info@atelier27.nl

Ku-Bez Atelier + Halerse School

Lochterstraat 3   6012 RD   Haler.

Pinxtenstraat 4   6012 RJ    Haler.

www.atelier27.nl info@atelier27.nl

Telefoonnummer:  0495-552720

Nieuwsbrief, mei 2018

Nieuwsbrief, maart 2018

KU-BEZ ATELIER + HALERSE SCHOOL  feb-mrt 2018

KU-BEZ ATELIER + HALERSE SCHOOL feb-mrt 2018

mrt 6, 2018 | Nieuwsbrief

KU-BEZ ATELIER
HATHA YOGA (flow), AERIAL YOGA EN MEDITATIE
Van maandag t/m vrijdagochtend worden er diverse vormen van yoga/meditatie gegeven in het Ku-Bez atelier zelf (Haler), in Ell en Horn.
Vanaf maandag 5-2 start de meditatieclub weer met een nieuw thema en wel: NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Je maakt kennis met diverse mentale technieken die je praktisch kunt gebruiken in het dagelijkse leven. Bovendien levert een uurtje meditatie meer rust, inzicht, concentratie en welzijn op! Kosten cyclus 7 lessen € 63,00. Proefles mogelijk! Tijd:20.30-21.30.
Op zondag 18- 2 Is er een AERIAL YOGA les van 10.30-11.45. Kosten 15,00.


HALERSE SCHOOL

GLAZENIEREN
In 10 lessen je eigen glas-in-lood paneeltje maken, dan kan! Van ontwerp tot ingekit en eventueel gebrandschilderd en gepatineerd. Van A-Z wegwijs gemaakt met deze eeuwenoude en zeer decoratieve techniek. Zie ook wekelijks de FB-pagina van Atelier 27 met leuke voorbeelden van cursisten! Lestijd woensdag 9.30-12.00 uur. Kosten € 150,00 (met glas A3-tje).

TEKENEN/SCHILDEREN

Op dinsdagavond  van 19-22 uur huist de “Koppenclub” in Atelier 27. Dit zijn gemotiveerde portret tekenaars/schilders die iedere week naar levend model hun kunsten verfijnen. Voor eenieder die ook graag zou willen meedoen is instroom ten alle tijden mogelijk. Geen les, feedback vanuit de groep.

Op donderdagavond van 19-22 uur zijn de leden van het “Schildersverdriet” present. Dit zijn ook enkele enthousiastelingen die al jarenlang samen komen om te tekenen/schilderen naar eigen inzichten. Gewoon lekker aan de slag met verf en/of tekenmateriaal. Geïnteresseerden zijn ook hier van harte welkom!

BOUKJE PAFFEN-VEENSTRA
Boukje leidt in Atelier 27 de bewustwordings- bijeenkomsten op de vrijdag, eens per maand. Als helderhorend medium stemt zij zich af op een hogere bron om contact te leggen met haar gidsen die haar helpen anderen te helpen. Boukje geef samen met haar gids(en) persoonlijke adviezen en krijgt thema’s helder. Altijd met respect en liefdevol! Deze groepen zitten helaas ook al vol, maar je kunt wel op de wachtlijst geplaatst worden mocht je in de toekomst willen deelnemen..
Er zal op vrijdag 9-2 een avond “Contact met Overledenen” plaatsvinden. Max. 14 personen per avond. Deze avond zit ook al vol! Je kunt er echter ook voor kiezen om een individueel consult te nemen, mocht je daar interesse in hebben.
Tot slot zal er op donderdag 29-3 wederom een lezing geven met als thema: “Meesteres, Engelen en Heiligen” Daarvoor kan al gereserveerd worden.  Kosten 12,50. Info Boukje: 06-54220896.

KEY4LIFE NUMEROLOGIE INEKE SAMPERS
Ineke heeft van haar passie haar werk gemaakt en werkt met hart en ziel als numerologe in haar praktijk KEY4LIFE, dé plek voor numerologie, bewustwording en persoonlijke groei. Numerologie is de wetenschap van de getallen en legt een relatie tussen het moment van de geboorte en het leven dat daar uit volgt. De numerologie wordt al duizenden jaren door de mens gebruikt om inzicht te krijgen in zichzelf en de ander. Het kan verbazingwekkend nauwkeurig inzichten geven in je kwaliteiten, uitdagingen, levenslessen en de weg naar je missie. Woensdag 7 maart komt Ineke een lezing geven over numerologie in de Halerse School. Tijdens de lezing ontdek je een stukje van de enorme betekenis van je geboortedatum. Na de pauze ontvang je een persoonlijke boodschap voor 2018. Bovendien is er de mogelijkheid voor inschrijving op de 3-daagse workshopnumerologie (max. 9 deelnemers)
Lezing :De kracht van je geboortedatum • 7 maart 2018 • 14.00 – 16.00 uur • 15 euro pp •  contact@keyforlife.nl of 0619513693
Informatie en inschrijving 3-daagse workshop 21 mrt  4 apr en 18 apr  13.45 –16.15 uur 95 euro www.keyforlife.nl.
Een plekje reserveren voor de workshops is al mogelijk via contact@keyforlife.nl of 0619513693

INFO KU-BEZ ATELIER EN HALERSE SCHOOL: BABS SCHAPER 0495-552720 INFO@KU-BEZ.NL