maart 25, 2019 | Nieuwsbrief

LITERAIRE GALERIE TV LEUDAL

Op zondag 17-3 om 14 uur zal Els Bruijnen met haar programma: “De literaire galerie” drie nieuwe gasten ontvangen en wel de schrijvers Niek Bremen en Jacques Smeets. De gasten krijgen apart een spreekbeurt om over hun nieuwste verhalen en boeken te vertellen en wat hen bezield in de schilderkunst. Dit laatste laten we over aan Marianne-Bongers Ross die haar beeldende werk zal toelichten dat t/m 28/4 te bezichtigen is.

Aangezien het interview live wordt opgenomen kan er tijdens de opnames niemand meer binnen gelaten worden in de opname ruimte. Zorg dus dat je tijdig arriveert zodat je van een plekje verzekerd bent!  Toegang gratis en toegang expo is wel mogelijk!

GLASATELIER

Natuurlijk blijven de werkzaamheden in het glasatelier van Babs Schaper gestadig doorgaan. Dé plek voor glasworkshops, cursussen, brandschilderen, ontwerp en realisatie glas in lood en applicaties. Info: www.atelier27.nl.

10 Lessen glazenieren om dan eindelijk je eigen gemaakte glas-in-lood ontwerp uit te voeren en trots te zijn op het eindresultaat…! Maar voordat het zover is eerst: ontwerp maken, materiaalkennis, snijden, sjablonen, brandschilderen, kitten, solderen, zetten etc. Een scala aan begrippen die gaandeweg de revue passeren en je onder de knie zult krijgen. Instroom altijd mogelijk. Kosten 10 lessen 180,00, incl. glas A3-formaat

Glas workshops voor max. 16 personen waarbij men op een formaat van 30-30 cm een applicatie gaat aanbrengen. Leuk als groepsuitje, duur 2 ½ uur voor  € 35,00 p.p.

“Heerlijke plek om te werken, veel licht en ruimte en aandacht” Karin Strijbos Tungelroy.

YOGA HALER : KU-BEZ ATELIER

In de yogastudio in Haler worden al 15 jaar yogalessen gegeven. Hatha yoga op de maandagavond van 19.30-20.45 en op woensdagavond van 19.45-21.00 uur. Enkele plekken vrij. 1-ste Proefles gratis. Kosten per maand € 36,00.

“Heerlijke plek om te werken, veel licht en ruimte en aandacht” Karin Strijbos Tungelroy.

Ku-Bez atelier | Lochterstraat 3 | 6012 RD Haler 
Atelier 27 |  Driessensstr 27 | 6015 AD ‘Itter

www.atelier27.nl   info@ku-bez.nl | Telefoonnummer: 0495-552720