Babs Schaper

Mijn studie aan de kunstacademies van Maastricht (propedeuse), Genk (beeldhouwen, Hasselt (tekenen en glas-in-lood) en Tilburg (lerarenopleiding handvaardigheid) was zeer interessant en bleek een blijvend karakter te hebben. Daarna volgden meer specifiek gerichte stages en cursussen op het gebied van het verwerken van glas. o.a. in het glazeniersvak, glasfusing en brandschilderen (c.k. + v.u.).In mijn atelier werk ik als vrij kunstenaar aan mijn eigen oevre, het werken met glas-in-lood in een 3-d formaat, dat steeds in ontwikkeling is en nieuwe vormen schept. Daarbovenop werk ik ook in opdracht voor particulieren en instellingen.

Met de opleiding als creatief therapeute (Groesbeek) ben ik gestart met het geven van lessen in intuïtief tekenen en schilderen aan groepen. Op deze manier laat ik mensen kontakt maken met hun eigen binnenwereld en deze vorm te geven middels hun eigen beeldtaal op deze manier leer je jezelf ontdekken en af te stemmen wat er vanbinnen speelt. Hetgeen je maakt is een uitdrukking van hetgeen binnenin leeft. Er wordt op een meditatieve manier gewerkt. Daardoor kun je kontakt maken met je eigen bron en je laat vervolgens je handen ‘spreken’. Deze manier werkt heel verhelderend en helend omdat je op een gevoelsmatige frequentie afstemt, los van het hoofd(werk).

De opleidingen als yoga en meditatie docente (Sittard en Utrecht) hielpen me de juiste benadering te vinden voor een positieve en evenwichtige levens-en werkinstelling en lesgeving. D.m.v. lichaamsgerichte houdingen, ademhaling en concentratie leert men wat verstilling is en wat het met je doet en vooral wat je niet behoort te doen/zijn! De afwisseling inspannng/ontspanning werkt harmoniserend en zorgt derhalve voor meer balans tijdens de les en in het leven van alledag. In mijn eigen studio en in de regio worden dagelijks lessen gegeven door mezelf en assistentie.

‘kunst pur-sang, yoga als levens-kunst”.

Meer informatie? Of inschrijven? Neem contact op

Laat een bericht achter

Bezoek adres

(bij voorkeur na telefonische afspraak)
Ku-Bez Atelier
Lochterstraat 3, 6012 RD Haler
Atelier 27 
Driessensstraat 27, 6015 AD Neeritter

Bel

+31 (0) 495 55 27 20

Email

Voor algemene informatie kunt u mailen naar:
info@atelier27.nl